Nieuwbouw

Wij hebben door jarenlange ervaring in de bouw- en planontwikkeling speciale expertise opgebouwd als het gaat om de aan- en verkoop van nieuwbouwobjecten. Een nieuwbouwhuis kopen of verkopen is niet alleen het afhandelen van juridische en administratieve werkzaamheden maar vergt ook gedegen kennis van de bouw- en vastgoedwereld en alles wat daarbij komt kijken.

Projectbegeleiding voor ontwikkelaars en vastgoedondernemingen

U heeft bouwplannen, u wilt een object aan- of verkopen of bent bezig met een grootschalig nieuwbouwproject en zoekt een stevige basis om de verkoop daadwerkelijk te realiseren?

Wij zorgen voor een alerte marktgerichte strategie om uw project zo goed mogelijk te begeleiden. Bij ons kunt u terecht voor een helder advies, een persoonlijke benadering en een praktische instelling.

Wij regelen de communicatie tussen u en potentiële kopers, geven advies op het gebied van meer- en minderwerk , leveren gevalideerde taxaties, stellen koopcontracten op en doen alles wat noodzakelijk is om de verkoop te begeleiden, inclusief verkoop- en advertentieplanning en de afhandeling van het transport bij de notaris.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van The Way Home?

Bel: 06-46017941