Een woning kopen of verkopen?

Als makelaar bieden we begeleiding bij de aankoop of verkoop van een woning. Beide kunt u zelf doen, een makelaar heeft echter een aantal voordelen:

  • Uitgebreide plaatsing van uw woning op Funda
  • U hoeft niet zelf de fotograaf, advertenties, open dag, etc te regelen
  • U hoeft niet zelf de onderhandelingen te voeren
  • Wij weten alles van de regionale woningmarkt
  • Wij krijgen nieuw woningaanbod binnen voordat het op Funda staat
  • Wij kijken kritisch mee tijdens woningbezichtigingen
  • Wij geven advies bij problemen na een (ver)koop

Kortom, met een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar bespaart u uzelf een hoop werk en gedoe. Wilt u ons inschakelen voor de aankoop of verkoop van uw woning? Neem gerust contact met ons op.

Aankoopmakelaar nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wij begeleiden u graag in deze leuke, spannende zoektocht. We bespreken uw eisen en wensen aangaande een woning en zoeken mogelijke matches binnen het woningaanbod. Dat zijn niet alleen de woningen die u zelf op Funda kunt bekijken, maar bijvoorbeeld ook huizen in de stille verkoop of nieuw op de markt.

Tijdens bezichtigingen kijken we kritisch naar de staat van de woning en mogelijkheden voor verduurzaming of verbouwingen. Als taxateurs weten we precies waarop we moeten letten. Wilt u overgaan tot aankoop? Wij voeren namens u de onderhandelingen en maken ons sterk voor de gunstigste prijs en voorwaarden. En na aankoop staan we altijd klaar met advies bij problemen of vragen. 

Verkoopmakelaar nodig?

Wilt u uw woning juist verkopen? U kunt proberen dit zelf te doen. Maar al snel heeft u waarschijnlijk allerlei vragen: hoe presenteert u de woning zo mooi mogelijk, hoe kiest u een fotograaf, wat is een goede vraagprijs, hoe organiseert u een open dag of bezichtiging, op welke voorwaarden moet u letten, hoe voert u scherpe onderhandelingen? Er komt veel kijken bij woningverkoop.

Kies daarom voor een verkoopmakelaar. Wij hebben alle kennis om uw woning optimaal in de markt te zetten en te verkopen. Bovendien regelen wij alles voor u, van interieuradvies en fotograaf tot de onderhandelingen en eventuele vragen of problemen ná de verkoop. 

Wilt u een huis kopen of verkopen? Neem dan eens contact met ons op.

Maak een afspraak

woningen aan het water