Een duurzame makelaar/taxateur

De rol van makelaars verandert. Er komt meer aandacht voor duurzaam leven en energiezuinig wonen. Bij The Way Home Makelaardij zijn wij bewust bezig met duurzaamheid en wat wij hierin als makelaar/ taxateur kunnen doen. We willen ons steentje bijdragen aan een toekomstbestendige woningmarkt. Dat doen we onder meer door u te adviseren over mogelijkheden voor verduurzaming en door duurzaamheid mee te nemen in onze taxatierapporten. Vandaar: een duurzame makelaar.

Bent u op zoek naar een makelaar die duurzaamheid belangrijk vindt? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Van advies naar enthousiasme

Er zijn allerlei manieren om woningen te verduurzamen. Zowel voor kopers als verkopers is dit interessant. Maar mensen kennen vaak niet alle mogelijkheden, zien door de bomen het bos niet meer of zijn bang voor hoge investeringen die weinig rendement opleveren.

Bij onze taxaties hebben wij veel aandacht voor duurzaamheid. We zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden, kosten, subsidieregelingen en hypotheken. We kunnen u dus goed adviseren over de slimste opties voor uw (nieuwe) woning, de geschatte kosten en het verwachte rendement. Duurzame investeringen zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, vaak resulteren ze ook in meer comfort en lagere maandlasten. Zo maken we steeds meer mensen enthousiast over duurzaam wonen. 

Eerlijk over duurzaam wonen en taxeren

Wij hebben zelf geen belang bij zonnepanelen, isolatiemateriaal of nieuwe cv-ketels. We houden dus geen mooie verkooppraatjes maar geven objectief en eerlijk advies.

Duurzaamheid is een centraal onderdeel bij onze taxaties. Bij de woninginspectie kijken we naar alle aspecten die de duurzaamheid en het energieverbruik van de woning beïnvloeden. Deze nemen we uitgebreid mee in het taxatierapport. We letten onder meer op de aanwezigheid en kwaliteit van duurzame maatregelen en we maken een overzicht van mogelijkheden voor verdere verduurzaming. Want een duurzame, toekomstbestendige woning is meer geld waard.

Maak een afspraak