Taxatie in Wormerveer en omstreken

Wij mogen taxeren in een straal van 20 kilometer rondom Wormerveer. Deze regio ken ik dan ook als mijn broekzak. Van de kleine dorpjes in de polder tot de gezelligste straatjes in Alkmaar of Haarlem, ik weet ze allemaal te vinden. Deze regionale focus maakt ons sterk in wat we doen. Onze kennis van de streek combineren we met een creatieve aanpak. We denken mee over verbouwingsplannen, over slimme ideeën om woningen te verduurzamen en over hoe u het maximale behaalt uit de verkoop of aankoop van een woning.

Meer over taxaties Meer over George

house

house

Duurzaam leven en energiezuinig wonen

De rol van makelaars verandert. Er komt meer aandacht voor duurzaam leven en energiezuinig wonen. Bij The Way Home Makelaardij zijn wij bewust bezig met duurzaamheid en wat wij hierin als makelaar/ taxateur kunnen doen. We willen ons steentje bijdragen aan een toekomstbestendige woningmarkt. Dat doen we onder meer door u te adviseren over mogelijkheden voor verduurzaming en door duurzaamheid mee te nemen in onze taxatierapporten. Vandaar: een duurzame makelaar.

Meer over de duurzame makelaar

Taxaties en bouwkundige inspectie

Niet elke taxateur is even bekwaam in het beoordelen van deze bouwkundige zaken. Of ze nemen er de tijd niet voor. Wij vinden dat gedegen bouwkundig onderzoek onmisbaar is voor een goede taxatie. Omdat onze taxateur van dienst  jarenlange ervaring in de bouwkundige sector heeft kan hij dit onderzoek goed uitvoeren. Hij heeft de kennis om een gerichte bouwkundige inspectie te doen en de resultaten daarvan mee te nemen in het taxatierapport. Hiermee heeft u een completere, betrouwbare waardebepaling.

Meer over de bouwkundige inspectie