Tweeverdieners halen achterstand in…!

‘Hoeveel hypotheek kunnen we krijgen’, is vaak één van eerste zaken waaraan gedacht wordt bij het kopen van een huis. Per 1 januari 2016 is er mooi nieuws voor tweeverdieners zij kunnen een hogere hypotheek afsluiten. De leennormen zijn versoepeld door het Nationaal instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud). De hypotheeknormen voor tweeverdieners komen op deze manier steeds meer in lijn met die van eenverdieners.

Hypotheek verstrekkers mogen het tweede inkomen zwaarder laten meewegen bij het bepalen van de financieringslast. Dit jaar telt dit tweede inkomen nog voor 33 procent mee, maar vanaf 2016 is dit 50 procent.

Banken mogen wel afwijken van de hypotheeknormen en maatwerk leveren. De Vereniging Eigen Huis (VEH) is hier een groot voorstander van en hoopt dat hypotheekverstrekkers hier meer gebruik van gaan maken. Zij kunnen dat bijvoorbeeld doen bij mensen die naar verwachting in de toekomst meer gaan verdienen en bij kleine zelfstandigen (zzp'ers) en ondernemers.

(bron: eigenhuis.nl; nvm.nl)

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM