We hebben er weer vertrouwen in!

Uit de Eigen Huis Marktindicator blijkt dat het consumentenvertrouwen in de woningmarkt groter is dan ooit.

In oktober steeg de graadmeter naar 108 punten en de normaalwaarde is 100. Het vertrouwen is daarmee verdubbeld ten opzichte van het dieptepunt van de crisis eind 2012. Sterker nog, de waarde is nog nooit zo hoog geweest sinds de invoering van de indicator in 2004.

De historisch lage hypotheekrente, de relatief lage huizenprijzen en de aantrekkende economie zorgen onder andere voor dit vertrouwen in de huizenmarkt.  

(bron: Telegraaf)

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM