Hoofd boven water

 

Minimaal 175.000 en maximaal 195.000 woningen zullen in 2016 van eigenaar wisselen, zo is de verwachting van de Rabobank in het nieuwe Kwartaalbericht Woningmarkt.

 

Door het dalende aanbod van te koop aangeboden huizen, voorziet woningmarkteconoom Pieter van Dalen, een stijging van de verkoopprijzen van 2,75% tot 4,75%. Tel daarbij de opgeleefde arbeidsmarkt, economie en koopkracht op en de huizenmarkt zit weer aardig richting het niveau van voor de crisis.

 

De extra nieuwbouw en aanhoudende lage rente speelt uiteraard ook mee, maar de keuze voor de koper is nog steeds groter dan voor de crisis, namelijk gemiddeld zo’n 11 woningen waar uit kan worden gekozen.

 

Vorig jaar stonden nog ruim een miljoen woningen onder water. Volgens de rekensom van de Rabobank zal dit naar verwachting in begin 2016 dalen naar 730.000. Vele woningen komen dus weer ‘boven water’, maar de verwachting is dat pas over 10 jaar het aantal woningen dat onder water staat daalt naar onder de 100.000.

 

(bron: Telegraaf)

                         

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM