Hypotheekrente nog nooit zo laag geweest

Op een hypotheek met een looptijd van tien jaar met NHG is de gemiddelde rente gedaald tot onder de 2,3% en bereikt daarmee een dieptepunt. Dat blijkt uit cijfers van de Hypotheekshop.

In 2012 was de rente nog 5%, maar zakte eind 2013 naar 4%. Een jaar later werd de grens van 3% bereikt. Begin dit jaar lag de gemiddelde rente rond 2,5% en daarmee zijn de rentekosten, voor zover bekend, nog nooit zo laag geweest.

De lage rente is volgens makelaarsvereniging NVM de belangrijkste aanjager van de huizenmarkt. De huizenprijzen zijn dit jaar gemiddeld 4% gestegen en het aantal transacties steeg met een kwart. De huizenmarkt profiteert dus sterk van de lage rente.

(Bron: FD.nl en InFinance)

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM