Herstel woningmarkt zet door

Ook vorige maand zette het herstel van de woningmarkt door. In november werden bijna een kwart meer huizen verkocht dan vorig jaar in dezelfde maand. In vergelijking met oktober van dit jaar is er wel een daling van 11 procent te noteren.

De stijging geldt voor alle woningtypen.  Er wisselden 17,6 procent meer appartementen van eigenaar dan een jaar eerder. De grootste stijging zit in de vrijstaande woningen met een percentage van maar liefst 28,6 procent. Vergeleken met oktober 2015 waren alle woningtypen minder populair.      

De groei was het hoogst in Utrecht, maar in alle provincies namen de verkopen toe. 

Het aantal geregistreerde hypotheken liet ook een groei zien ten opzichte van november vorig jaar. Dit nam met 17 procent toe, maar wederom vergeleken met oktober 2015 is er een daling te zien van in dit geval 10%.

Ook de executieveilingen stegen aanzienlijk. Er vonden 304 executieveilingen plaats in november terwijl er vorig jaar november 199 woning op deze manier werden verkocht. 

(Bron: Telegraaf)

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM