Verplicht sparen voor bezitters van appartementen

Bezitters van een appartement die aangesloten zijn bij een Vereniging van Eigenaren moeten een minimum bedrag reserveren voor het onderhoud en herstel van hun appartementencomplex. Dat is wat het Rijk wil. De hoogte van dat bedrag moet worden vastgesteld op basis van een meerjarig onderhoudsplan of 0,5 procent van de herbouwwaarde van het appartementengebouw.

De Ministerraad heef hiermee ingestemd nadat Minister Blok voor Wonen en Rijksdienst dit plan heeft voorgelegd. De VVD-minister streeft ernaar de wet op 1 januari 2017 in te laten gaan. Het voorstel wordt nu voorgelegd aan de Raad van State.

(Bron: Telegraaf)

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM