Verkoopstyling: het oog wil ook wat…!

Jullie hebben de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Dat betekent dat de huidige woning in de verkoop gaat. Naast een juiste prijscategorie blijkt ook de interieurstyling van groot belang. Wil je de beste prijs krijgen voor je koopwoning of de verkoopperiode zo kort mogelijk houden? Schakel dan een professionele verkoopstylist in, die helpt je jouw huis vlot te verkopen!

Het huis is nu ingericht volgens jullie stijl en wensen. Het past bij jullie levensstijl en woonsmaak. Als het huis in de verkoop gaat, is het de bedoeling dat potentiële kopers zich thuis voelen in het huis. Een verkoopstylist richt zich juist op de toekomstige bewoner(s). Niet jullie woonsmaak is leidend, maar die van potentiële kopers. Het is belangrijk om uit te zoeken wie de ideale doelgroep van jullie huis is. 

De verkoop van een huis is dus niet alleen een bord in de tuin. Wij helpen jullie bij de bepaling van de juiste doelgroep en prijscategorie, maar ook zo nodig de interieurstyling.

(bron: huislijn.nl)

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM