Stijgende lijn

De huizenmarkt zit in een stijgende lijn. Volgens Het Kadaster zijn er in oktober 16.324 woningen verkocht. Dit is, vergeleken met vorig jaar oktober, een stijging van nauwelijks 14 procent.

Bij elk woningtype was wel een stijging te zien, maar de verkopen van vrijstaande woningen stegen het meest. Met een verkoopplus van 6,2 procent was de appartementenverkoop het minst sterk.

Het aantal verkochte woningen steeg in alle provincies. In Zeeland met de kleinste plus van 3,1 procent en in Drenthe was de grootste stijging te zien met maar liefst 32,4 procent.

De verkoop van de twee-onder-een-kapwoningen nam, ten opzichte van vorig maand, af terwijl de verkoop van vrijstaande woningen aantrokken. Hierdoor lag het aantal verkochte woningen in oktober even hoog als in september.

(Bron: Nu.nl)

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM