Groei bevolking bepaalt huizenmarkt

De vraag naar huizen en de prijzen daarvan worden onder meer in Nederland op peil gehouden door de groei van de bevolking. Dat zegt kredietbeoordelaar Moody’s in een onlangs verschenen rapport.

,,De basis voor de huizenprijzen wordt gevormd door de groeiende bevolking, samen met een te laag woningaanbod en een sterke economische groei. Mede daardoor worden verliezen op woninghypotheken teruggedrongen’’, aldus Moody’s.

Het merendeel van het aantal mensen dat voor het eerst een huis koopt (25- tot 30-jarigen) zal grotendeels op peil blijven, zo verwacht de kredietbeoordelaar.

Moody’s verwacht ook dat tot en met het jaar 2020 de Nederlandse bevolking met 1,5 procent zal groeien. 

(Bron: Telegraaf)

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

VBO Funda NWWI Taxateurs Unie Taxatie Validatie Instituut SCVM