Referenties

Mevrouw Niekerk                                                            22 juli 2015 via Funda      waardering: 10.0

Super makelaars.Heel behulpzaam. Kenners van hun vak. Alles was super snel geregeld en afgehandeld. Altijd bereikbaar.

De voormalige eigenaresse van Leeuwerikstraat 57 Wormerveer 

 

Mevrouw van der Kley en de heer de Rooij            18 juni 2015 via Funda      waardering: 9.0

Mijn makelaar is goed goed op de hoogte van de verkoopprijzen in de omgeving. Hij heeft de onderhandelingen met eventuele kopers goed gevoerd. Het huis is snel verkocht en hij heeft er een goede prijs voor kunnen krijgen. De reden waarom ik een makelaar in de arm heb genomen is dat hij de juiste kennis in huis heeft voor alles wat bij een verkoop nodig is.Hij heeft ons veel werk en zorgen uit de handen genomen. Hij is ook goed telefonisch en per i-mail bereikbaar.Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.

De voormalige eigenaars van Roerdompstraat 32 Westzaan

 

De heer D. Schoonen                                                      2 juni 2015 via Funda      waardering 8.9

Na een zoektocht naar een goed gevoel bij een makelaar, kwam ik na een aantal vrijblijvende telefoontjes bij; "The way home" uit. Vanaf de start waren ze eerlijk en realistisch over mijn woning. De combinatie van het vrijblijvende en directe handelen trok mij over de streep om met hun in zee te gaan. 

In overleg is alles vervolgens in stroomversnelling gekomen en werd alles doorlopen om de toekomstige kopers op de hoogte te brengen over mijn woning. De eerste dag op internet vond een mogelijke koper mijn woning en wilde een bezichtiging. De eerste kijker was ook gelijk de koper en de verdere afhandeling is voor mij op een hele fijne manier verzorgt door de broers van The way home. 

Ik kan alleen maar stellen dat ik heel blij ben met het verloop en de zorgeloze verkoop van mijn woning met deze makelaar. Dank jullie wel heren.

De voormalige eigenaar van de Gording 111.

 

Mevr. R. Witsen

The Way Home heeft ons erg goed bijgestaan bij de aankoop van ons nieuwe huis en ons veel uit handen genomen. Prima service en vriendelijk makelaar

Dhr. Anton Weller

Goede en snelle taxatie voor een hele goede prijs. Taxatiekosten mogen dan wel aftrekbaar zijn, maar een besparing, is altijd mooi meegenomen !

De heer F. Raa

De taxatie is binnen een korte doorlooptijd uitgevoerd. Ook was het geen enkel probleem om achteraf de gegevens van de hypotheekverstrekker door te geven voor het NWWI.

J.G.M. van den Hoven

Snelle en goede service toen er achteraf wat aangepast moest worden aan het rapport.

O. G. H Westerhof

Door extra eisen van bank, moest er een wijziging plaatsvinden, dit ging heel snel en zonder extra kosten. Wij zijn er tevreden overde uitgevoerde taxatie.

Alles ging erg snel en flexibel

A.S. Kramer

uiterst vriendelijke en rustige man. keurig op tijd volgens afspraak. denkt mee over verbouwplannen

ik zou taxateur zeker bij derden aanbevelen.

M.T. Bottinga

Prima werk! Betaalbaar, snel, taxateur maakte zelf afspraak met verkopende makelaar, geen omkijken naar dus. Rapport voorzien van foto`s.

dhr. Mak

Het verloopt allemaal zeer snel, maar kwalitatief goed. Een beetje onpersoonlijk misschien, maar daar is de prijs ook naar. Zou deze taxateur zeker opnieuw inhuren.

M.E Buytendijk

Netjes en uitgebreid rapport. Goede onderbouwing.

D. Ploeger

Snelle en duidelijke taxatie. Kwaliteit prijs verhouding uitstekend.

R. Terpstra

Snelle levering en heel goed op vragen gereageerd.

Uw referentie


Velden met * zijn verplicht in te vullen