Aankoopmakelaar huis

U staat op het punt een huis te kopen of u heeft interesse in een nieuw huis. Doe dat met een aankoopmakelaar. 

Heeft u voldoende kennis van de markt? Weet u zeker of de woning voldoet aan uw eisen en wensen? Is de woning in voldoende bouwkundige staat. Bent u op de hoogte van de juridische aspecten die komen kijken bij het aankopen van een huis? Kent u uw rechten en plichten bij de aankoop van uw woning?

Wij kunnen deze vragen volledig bij u wegnemen. Wij hebben een ruime kennis van de woningmarkt. Door grondig onderzoek kunnen wij u hierdoor een gunstige uitgangspositie verschaffen voor de prijsonderhandeling. Door onze bouwkundige achtergrond en ervaring kunnen wij u precies wijzen op onvolkomenheden in de woning.

Voorts onderzoeken wij bij de gemeente wat het bestemmingsplan is om zodoende volledig op de hoogte te zijn van toekomstige plannen in de omgeving van uw woning.

Wij nemen alle tijdrovende zaken uit handen met betrekking tot afspraken maken met de verkopende partij, het controleren van het koopcontract en alle bijkomende administratieve zaken.

Tevens hebben wij contact met uitstekende partijen die uw bouwkundige rapport kunnen verzorgen en een hypotheek advies op maat.

Bij de aankoop van uw huis kunt u de volgende werkzaamheden van ons verwachten.

 1. Gratis waardebepaling van uw huidige woning.
 2. Afspraken maken met de verkopende partij voor een bezichtiging
 3. Grondige inspectie van de woning waarvoor u belangstelling heeft
 4. Onderzoek bij gemeente en kadaster
 5. Inventariseren van de markt
 6. De prijsonderhandeling
 7. Alle werkzaamheden tijdens de afhandelingsfase, te weten:
  • controleren op volledigheid van het koopcontract
  • communicatie met de notaris
  • communicatie met de verkopende partij
  • vertegenwoordiging bij de notaris
  • controle nota van afrekening
  • afhandeling NUTS bedrijven

Alle werkzaamheden worden in nauw overleg met u als opdrachtgever gedaan. De courtage voor de aankoop van uw woning is een vast tarief € 1210,- (incl.. BTW).

Wij zijn beschikbaar om u telefonisch te woord te staan op/via telefoonnummer 0646017941. Tevens kunt u gebruik maken van ons contactformulier om uw vragen te stellen.